Kattoekspertti

Kattoekspertti

Olemme erikoistuneet eri kattotyyppien pesuun, hiekkapuhallukseen, kyllästämiseen ja maalaukseen. Meillä on monivuotinen kokemus, käytämme Iso Paint Nordic:in laadukkaita tuotteita ja teemme työt tarkasti ja turvallisesti.

Kattopesu

Kattojen puhtaanapito on tärkeää. Sammal tarttuu nopeasti karkeaan pintaan ja sitoo kosteutta joka tunkeutuu kattotiiliin, mikä johtaa halkeamiin lämpötilan laskiessa ja veden jäätyessä. Lika ja auringonpaiste vahingoittavat myös peltikaton väriä, mikä puolestaan johtaa siihen että pelti ruostuu. Toimi ajoissa ja tilaa ilmainen katon tarkastus meiltä, tarkastamme mitä kattosi tarvitsee jotta tulevaisuudessa voit välttää kalliit kattojen korjaukset.

Kyllästys

Tiilikattojen ja tiili/rapattujen julkisivujen pesuun käytämme usein kyllästysainetta joka tunkeutuu pinnan huokosiin ja pieniin halkeamiin. Aine jähmettyy ja muodostaa sileän pinnan, mikä vaikeuttaa sammaleen ja siitepölyn kiinnittymistä. Käytämme tätä menetelmää mikäli pintaa ei pesun jälkeen ole tarkoitus maalata. Kyllästysainetta saa läpinäkyvänä(hydroblock) mutta myös eri värisena(hydrocolor)

Mieltä voit myös ostaa kyllästysainetta ja sammalmyrkkyä mikäli haluat suorittaa työn itse. Lue enemmän sammalmyrkystä tästä ja kyllästysaineesta tästä.

Maalaus

Onko suunnitelmissa katon maalaus? Tässä vaiheessa nousevat useat kysymykset pintaan. Meiltä saatte apua ja neuvoja. Kokemuksesta tiedämme että katon oikeanlainen maalaus ei ole helppoa. Monet asiat vaikuttavat siihen, mikä on paras menetelmä juuri sinun katollesi. Lopputulokseen vaikuttavat niin esityö, pesu, mahdollinen hiekkapuhallus ja maalin valitseminen sekä levitysmenetelmä. Käytämme Isopaint Nordicin laatutuotteita, yritys on pohjoismaiden johtava kattomaalien ja kyllästysaineiden valmistaja. Vesipohjainen ja erittäin elastinen kattomaali levitetään kahteen kertaan, näin saamme erittäin kestävän ja hienon lopputuloksen.

Korjaukset

Katsastuksen yhteydessä ilmoitetaan jos katolla on tarve tehdä muita korjauksia pesun ja pinnoituksen lisäksi. Teemme korjauksia kuten:

  • Lumiesteiden asennus ja korjaus
  • Rikkinäisten kattotiilien vaihto
  • Vesikourujen korjaustyöt
  • Kattoalustojen tarkistus ja korjaustyöt

Näin toimimme

Tässä esimerkki kattokunnostuksen työnkulusta:

  • Asiakas ottaa meihin yhteyttä, esim. alla olevan lomakkeen kautta
  • Otamme yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme ajan kuntotarkastukselle
  • Suoritamme kuntotarkastuksen ja annamme tarkan tarjouksen työstä
  • Teemme asiakkaan kanssa sopimuksen ja sovimme ajankohdasta, jolloin työ suoritetaan
  • Suoritamme sovitun työn
  • Lopputarkastus ja dokumentointi asiakkaan kanssa

Työn suorittamisessa otamme aina huomioon asukkaat ja ympäristön. Pidämme alueen siistinä ja lajittelemme jätteen. Työt suoritetaan aina asiantuntevalla henkilöstöllä.

 Muistathan kotitalousvähennys, lue lisää 

 Nyt meiltä myös rahoitus, lue lisää 

Täytä lomake ja olemme pikaisesti yhteydessä!

m2