Korkeapaine- ja höyrypesu

Korkeapaine- ja höyrypesu

02h47776.jpg

Tarjoamme julkisivujen, tuotantotilojen, koneiden ja eläinsuojien kokonaisvaltaista puhdistusta. Tuotantotilojen ja koneiden puhtaudella on iso merkitys. Puhtauden ansiosta turvallisuus, työviihtyvyys ja ympäristövaikutukset paranevat jokaisella työpaikalla.

Kuumavesi-korkeapainepesu

Moderneilla ja tehokkailla painepesureillamme puhdistamme kaiken, pienistä koneosista suuriin aluksiin. Tavoitteena on aina, että asiakas on tyytyväinen ja että työ on suoritettu turvalisesti. Palveluitamme käyttävät monet eri yrityskset monella eri alalla esim. isännöinti-, rakennus-, satama- ja maarakennusalalla. Käyttämällä oikeita kemikaaleja saadaan hyvä tulos pienemmällä vesimäärällä ja alemmalla paineella. Käytämme hyväksyttyjä ja laadukkaita Javekin toimittamia puhdistuskemikaaleja.
Kun kyseessä on huoltoseisokki, muutoksia tuotannossa tai maarakennuskoneen huolto työmaalla, soita meille niin löydämme ratkaisun. Sitten kaikki voivat työskennellä puhtaasti ja turvallisesti.
Pesurimme ovat dieselkäyttösiä ja riippumattomia vedestä ja sähköstä, oikealla kalustolla työ sujuu turvallisesti ja kustannustehokkaasti.
Olemme joustavia ja työskentelemme silloin kun teille sopii  parhaiten 24/7.


Työpaine: 0-600 baria.

Lue tarkemmin referenssikohteista  täältä.

Höyrypesu

Puhdistaa tehokkaasti paikat missä korkeapainepesua ei voida käyttää. Höyrypesu voidaan suorittaa täysin ilman kemikaaleja, höyry itsessään puhdistaa ja desinfioi.

  • höyry on 180C ja toimii 10 barin paineella 
  • vedenkulutus noin 20 l vettä tunnissa
  • irrottaa öljyä ja rasvaa
  • pieni ja ketterä kone
  • toimii voimavirralla 16/32 A
  • ei jäteongelmaa kuten puhalluksessa tai painepesussa
  • sopii erinoimaisesti ravintoloiden, elintarvike- ja metalliteollisuuden, uimahallien jne puhdistukseen

 

Kuvia